Intuition… framtidens medicin

Framtidens medicin är inte utanför ens kropp… Den finns redan inom dig. All kunskap och visdom för att driva din egen kropp finns redan inom dig. och du kan ha tillgång till allt det där igenom att förstå vad du är utanför din kropp, och hur du kan kommunicera med olika delar i ditt system på egen hand.

Framtidens medicin finns redan inom dig. Makten finns redan inom dig. Det du behöver lära dig är helt enkelt att integrera i ditt medvetande … information om vem du är bortom din fysiska kropp… Informationen höjer ditt medvetande och du kan därefter börja delegera olika delar inom Dig själv så de ska fungera på olika sätt.

Vad är det för information jag pratar om?

Kroppen är bara en del av vem du är. Du är mycket större än din kropp. Du har tankar och du kan påverka materian genom att du transformera dina idéer till verklighet. Du är den gudomliga förkroppsligad. Men du är inte alltid medveten om allt den du är eftersom den fysiska kroppen har begränsningar att tolka information som kommer ifrån andra delar av ditt medvetande.

Den mänskliga hjärnan kan inte tolka all information. Därför kan du inte se alla ljudvågor och ljusfrekvenser med dina ögon, men de finns där ändå. Man kan dock träna förmågan att se sådant. Och det är något jag kan hjälpa dig med. Att träna och förstå vem du är och höja ditt medvetande, så du också kan få tillgång till större delar av dig som finns bortom det du vet, känner, hör, förstår idag.

Är du intresserad av att veta mer…?

Boka ett gratis samtal med mig här.

En reaktion på ”Intuition… framtidens medicin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *