Kontakt

(1) Du är välkommen att ansöka till min VIP Facebook Grupp här. Där kan du även få tips och stöd när du utvecklar din intuition och läkningsgåvor… ditt andliga uppvaknande…

(2) Du kan boka ett GRATIS samtal här så vi kan kartlägga dina problem och utmaningar. Värde 500USD. Vi får bestämma sedan om vi ska arbeta vidare tillsammans.

(3) Du kan mejla mig: contact@gabigal.se

VEM JOBBAR JAG MED

Ansvarsfulla, rådig, öppen för att ta emot coaching/ rådgivning, entreprenörer, ledare och coaches som vill utveckla sin intuition, läka sitt inre, finna frihet och egenmakt. Du vill leva ut dina drömmar och förstå att du har ett större syfte här på jorden, och vill hjälpa fler. Du har påbörjat ditt andligt uppvaknande och vill expandera, förstå det du går igenom och ta NÄSTA steg i din utveckling. Du är redo för att jobba mot dina drömmar och din expansion, liksom ditt företag eller ledarroll.

VEM JAG INTE JOBBAR MED

Jag säger nej till människor som inte är lojala, inte kan respektera mitt engagemang, tid och energi. Jag säger nej till nyfikna människor som vill inte är redo för en transformation och expansion, och inte heller modiga att ta steget. Kan du inte förstå engelska så är det svårt att jobba med mig också. Jag erbjuder en hel del material på engelska.

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag boka enskilda sessioner?

Jag tröttnade på att boka enskilda sessioner. Jag insåg att mitt arbete handlar inte bara om seanser. Jag vägleder, kommunicerar information från andevärlden och läser av människors undermedvetna och höger medvetna från avstånd. Men jag har också en hel del kunskap och kommunicerar och lär ut. Jag vill inte bara ge människor plåster. Jag har insett att mitt arbete har en större vikt. Därför fokuserar jag på att hjälpa Dig med att verkligen lära dig verktyg på egen hand. Du får även möjlighet att få vägledning och rådgivning under tiden du jobbar med mig. Jag vill inte använda min livsenergi bara för andekontakt. Men för att hjälpa din själ utveckla och växa.

Är det värt att investera i ett coaching/mentorprogram för att utveckla min intuition och läkningsförmåga?

Ja. Intuition är ett verktyg din själ använder sig av för att kunna kommunicera information bortom din fysiska kropp. Du kan använda verktyget för att läka din kropp, förstå dina känslor, tankar, din livsuppgift, fatta bättre beslut, ha bättre relationer, förbättra dina vanor, leva ett lyckligt liv och även hitta kärleken. Det är alltså den bästa investeringen du kan ge dig själv – och även andra, då du ska kunna få tillgång till den största potential som redan finns inom dig – och detta påverkar andra positivt i din omgivning.

Vad kostar ett coaching/mentorprogram med dig?

Svar: Jag vet inte. Jag kan inte svara på denna fråga, eftersom jag inte vet om jag kan hjälpa dig än. Jag ser också detta som en investering. Jag kan se dina problem från avstånd men för att hjälpa dig behöver också veta om ditt engagemang, dina mål och andra saker som får mig att inse om jag vill jobba med dig och dela av mina kunskaper just med dig också. Jag är en expert inom detta område och väljer att arbeta enbart med seriösa människor som värderar mitt arbete högt och förstå vikten på att utveckla sina egna förmågor inte bara för sig själv, men även för samhället och världen.

En viktig fråga jag brukar ställa är hur mycket det kostar dig att stå kvar i den situation du befinner dig just nu. Tiden rinner och om man inte utvecklas i den takt som din själ vill, kommer du träffa på olyckor, relationsproblem, arbetsrelaterade problem, företagsutmaningar och ledarskapskonflikter. Allt detta skulle ha undvikits om Du redan haft de verktyg och kunskaper som behövs för att hantera allt i livet.

Vad menar du med att utveckla intuitionen?

Jag menar inte att vi ska hålla på med meditationer. Även om det kan finnas några meditationer så är det inte huvudsakligen syftet med mitt arbete. Jag kombinerar både kunskaper och intuition för att hjälpa dig framåt i ditt liv och företagande eller ledarskapsrollen. Jag gillar att förklara saker och inte bara att vara flummig. Men det finns vissa saker man ska erfara, som inte går att förklara. Du ska lära dig få tillgång till rikedomen inom Dig som du aldrig trott det fanns och lära känna mer om vem du är, vad du kan göra, hur du kan göra…medvetet. Du ska lära dig om den osynliga världen och hur denna bli synlig.

Finns det någon ångerrätt och återbetalning?

Nej. Du har tyvärr inte ångerrätt om du bestämmer dig för att delta i mitt program. Det betyder att programavgiften inte går att återbetala. I vissa fall kan vi pausa perioden. Men jag rekommenderar inte det, eftersom växandet är en process som måste fortsätta, och inte avbryta i mitten. Alla människor som har jobbat med mig har visat dock att det var värdefullt och de har fått mycket tillbaka av information, övningar, medial vägledning och rådgivningen.

Vad mina klienter säger om mitt arbete från hela världen…

Katja berättar om erfarenheterna med mitt coaching program och vad det har gett henne

Merike berättar om rådgivning, medial vägledning

Yuliana, Landing och Muhammad berättar om coaching programmet….