Om mig

Jag, Gabi Gal, grundade Integration in Sweden, år 2010, ett nätverk, mötesplats för olika yrkesrepresentanter och företagare… så de kunde hitta varandra. Allt började med ett yrkesmentorsprojekt jag skrev där jag och några andra fick finansiering från Ungdomsstyrelsen (Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor). Integration in Sweden var en av de första organisationer som startade ett yrkesmentorsprojekt i Sverige.

Jag var väldigt engagerad och hade stor drivkraft att se människor hitta varandra och lyckas med integration, genom att göra det de brinner för… Jag tyckte det var roligt att se idén växa till verklighet. Då hade jag redan en vision om att vi behöver ta tillvara till varandras kunskap och gåvor i detta land. Jag var nyinflyttad till Sverige, hade lärt mig prata svenska på egen hand redan innan jag flyttade hit, och såg redan från början stora utmaningar i det svenska samhället. Jag hade förstått att det var redan en stor kris i det svenska systemet på gång…

Projektet fick mig att stanna kvar i Sverige och inte återvända till Brasilien, eftersom jag tyckte det var så pass roligt att se människor växa och förändra med mitt jobb. Jag kände att Sverige var mitt hem och jag tänkte ge den en chans. Jag fick sedan ett erbjudande att jobba på Arbetsförmedlingen som handläggare, och sedan i ett nationellt projekt för utländska akademiker. Jag hade stor kontakt med föreningslivet och mentorsverksamheter både i Sverige och i världen.

I detta projekt reste jag en del i Sverige och även i Portugal och träffade integrationsforskare och höga tjänsteman. Jag hade då en vision om mentorskap och coaching på nationell nivå och hur Arbetsförmedlingen skulle kunna implementera en modell jag skapade för att använda de resurser de hade och minska arbetslösheten effektivt. Men mina idéer fick aldrig plats i en vertikal organisation, så jag bestämde mig för att lämna Arbetsförmedlingen och börja forska inom mentorskap/coaching och integration.

Jag hamnade igen i kontakt med entreprenörer och samhällsorganisationer i ett forskningsprojekt jag fick finansiering från Kamprad Stiftelse tillsammans med en annan forskare för en licenciattjänst. Jag hamnade på Malmö Universitet och började min forskning om entreprenörer med Somalisk bakgrund som hade startat företag i olika länder. Men jag var speciellt intresserad av att förstå hur de som har lämnat Sverige har äntligen startat framgångsrika företag i andra länder – trots många års socialbidrag i Sverige… och aldrig några företag i detta land…Jag blev också väldigt intresserad om kvinnlig entreprenörskap.

Under denna tid publicerade jag artiklar i internationella tidskrifter, publicerade en del böcker inom relationer, läkning och min dröm var att avsluta min forskning med en doktorsavhandling. Då skrev jag ett nytt projekt och fick 3 000 000 finansiering från EU för att driva forskning i ett transnationellt projekt med olika länder inom professionell eller yrkesmentorskap (coaching) för utrikesfödda med olika yrkesbakgrund. Projektet var innovativ och evidensbaserad. Men det verkade vara så pass innovativ, eftersom Malmö Universitet inte var intresserad av att äga det och tyckte att min lön skulle vara för hög för en doktorand. Så jag avslutade inte min avhandling. Istället bestämde jag mig för att ta chansen och återta drömmen om att hjälpa människor med coaching/mentorskap, rådgivning och experimentera en hel del saker och innovativa approaches för att förkorta människans lidande och svårigheter att leva ut sina drömmar.

Under forskningstiden insåg jag att integration och framgång handlade huvudsakligen om hälsa… Jag utbildade mig vidare inom hälsovetenskap (sjuksköterskeprogrammet, LNU), energimedicin, kinesisk medicin (CHINA), hypnos (SVERIGE), tidigare liv terapi, integrativ coaching (USA), mediumskap (mediumskolor i Sverige, Storbritannien och Brasilien). Jag ville integrera kunskaper med intuition…

Idag jobbar jag som konsult, coach, mentor, och hjälper människor utveckla sin intuition, läka och uppnå sina drömmar, nå friheten… från att utforska sitt inre och det som ligger bortom mänsklig förståelse.

Min dröm? Jag vill sprida kärlek till världen. Jag vill att världen ska bli en bättre plats att leva för alla där alla lever sina drömmar, använder sina gåvor, själssyften, vet vilka de är bortom den fysiska kroppen.

Min vision? Jag tycker vi har kommit till en tid där själen måste vara chefen, och inte anställd. Där själen ska utforskas och ges mer plats, eftersom själen bär kunskap, information, intuition… saker som finns bortom den fysiska kroppen. Allt detta kan vara väldigt användbart i vad som helst du gör på denna planet. Men för att nå dit behöver du lära dig hur du kan få tillgång till allt detta… Det är en del av mitt arbete att hjälpa dig få tillgång till den visdom du bär inom dig bortom tid och rum, och förstå vem Du verkligen, inifrån, utan att vara flummig. Du upptäcker och erfara själv – liksom jag. Utan erfarenhet är det svårt att tro på det man inte förstår.

VEM JOBBAR JAG MED

Jag coachar främst företagare och ledare så de kan få uppleva läkning, frihet och egenmakt. Människor jag jobbar med har en stor commitment med egen utveckling och sätter sig själva i första hand – allteftersom de inte annars kan växa sina företag eller ledarpositioner och sprida ljuset åt andra.

HUR JOBBAR JAG

Jag erbjuder möjlighet att ta del av ett program där jag lär ut teknik och kunskaper om hur du själv kan diagnostisera dina obalanser, på olika planer; hur du kan utvecklas andligt, förstå dina gåvor och uppgradera din intuition… så du kan få uppleva frihet att vara dig själv 100% och lyckas med dina uppdrag här på planet jorden.

Dessutom får du möjlighet att få coaching med mig. Då använder jag mina gåvor för att tuna in i dina unika energier, problem, utmaningar och erbjuda rådgivning från denna värld och från andra sidan…

VAD INGÅR I ERBJUDANDET

* Över 40 video-lektioner på engelska om sitt energisystem, hur du utvecklar din intuition, övningar, hur du läker dig själv och förstå mer om dig på olika planer: den fysiska, mentala, känslomässiga och andliga planen…

*Skriftlig material och övningar (på engelska)

*Min senaste bok om Intuitiv Mentorskap/ coaching så du kan lära dig denna approach och kunna hjälpa eller leda dina medarbetare, chefer, arbetskamrater och även familjemedlemmar…förutom dig själv

*Q&A calls – coaching samtal med mig

*Tillgång till en växande community av andra entreprenörer, ledare och coaches som är på samma resa

*Möjlighet att uppgradera programmet till VIP programmet så du kan få obegränsad tillgång till mig via text/röstmeddelande när du behöver hjälp (svar inom ca 24 arbetstimmar)

Vanliga frågor

*Varför ska jag välja detta och inte vanliga samtal och rådgivning från annan mentor, sjukvårdspersonal, rådgivare, medium, psykolog, hälsorådgivare?

Svar: jag erbjuder din kunskapen så du kan ta din egen utveckling på egen hand, som den självständiga människan du är eller vill bli, och samtidigt finns med i programmet som tillgång om du behöver hjälp under processen. Ofta kommer alla mänskliga problem från själen… Jag lär verktyg som går bortom den fysiska kroppen, som du kommer ta med dig hela livet… Jag har över 10 års erfarenhet med coaching & mentorskap, bakgrund inom både östern och västerländsk medicin, entreprenörskap, forskningsbakgrund, har skrivit fler böcker inom relationer och läkning.

*Varför ska jag vara med programmet?

Svar: du känner att det är en ny värld nu och du behöver tänka över nya sätt med ditt företag och förstå hur du kan växa tillsammans med företaget och förstå vad som stoppar dig, vad du kan göra och hur du kan hämta denna information via din egen intuition – och inte genom någon annan… Du känner att du har kommit en bit i din resa med egen förståelse av dig själv men du känner att det finns mer och du vill ta reda på olika saker som händer inom dig. Samtidigt känner du att det är bra att både lära dig kunskaper och ha en expert till hands om du behöver hjälp.

*Vad är detta med fjärrsyn?

Svar: Jag antar att du har en open mind som företagare och ledare, och att du förstår att din intuition har hjälpt dig i svåra situationer hitta den bästa lösning, inte bara för dig men för andra också… Jag har utvecklat min intuition för att se saker människor ofta inte se, sträcka bortom tid och rum, och även se vad du håller på med, och tänker med dina bekymmer när jag coachar dig. Du kommer lära dig också att utveckla din intuition i programmet, vilket kommer hjälpa dig vidare med allt du behöver i ditt liv, hitta vägar, förstå mer om ditt liv och din egen väg.

*Hur kan jag registrera mig?

Svar: Du kan registrera dig på en gång och få tillgång till allt material här

*Behöver du mer hjälp?

Kontakta mig och boka ett gratis samtal här

Det går även bra att mejla contact@gabigal.se