Rådgivning

Vi är specialister på integration och hjälpa dig hitta dina gåvor, hitta din plats i samhället och utveckla. Vi erbjuder frivilliga och gratis samtal till våra medlemmar. Fler än 3 samtalsstöd/ vägledning (för medlemmar): 500kr/gång. Längden på samtal bestämmer den som hjälper dig.

Är du inte medlem kan du boka samtal med oss om olika livsproblem och stöd du behöver för att komma vidare i livet, integrationsutmaningar, vill få hjälp med kontaktnätverk, yrkesvägledning, karriärvägledning, psykisk hälsa och andligt uppvaknande. Vi erbjuder samtal på båda arabiska, engelska, svenska och portugisiska.

För icke-medlem: 899kr/samtal. Samtalet tar ca 45 min men längden kan vara mer eller mindre om det löser problemet. Vi tar ibland akuta samtal också. Akuta samtalspris: 1500kr för icke medlemmar. För medlemmar: 899kr. Har du fria samtal du inte nyttjade, behöver du inte betala något alls. Vi tar emot dig med kärlek, omtanken och möjlighet.

Boka så här

(1) Bli medlem här

(2) Vill du inte bli medlem eller har du akutbehov, betalar du summan till bankgirot 696-8002. Det tar några dagar innan vi kan se din betalning, skicka då ett foto på din betalning till oss på info@integrationinsweden.se.

(3) skriv namn, efternamn, en mening på problemet du behöver hjälp med och förslag på tid, datum och dagar du kan prata med oss.