Lediga tjänster

barn teater växjö integration in sweden

Talang? Är du en talang inom något ett yrke? Det spelar ingen roll var du kommer ifrån och om du får dina kunskaper och betyg validerade i Sverige. Ta kontakt med oss för att se hur vi kan hjälpa dig vidare att få en anställning. Vi kan också hjälpa dig att ge råd för att starta ett företag.

För att få hjälp behöver du vara medlem. Är du inte medlem kommer vi inte ens titta på ditt CV. Vi tycker alla ska ta sitt ansvar och kunna ge till det de tror på och se värdet på det vi gör till dig och den tiden vi lägger upp för att hjälpa dig framåt även om det skulle leda till enbart nya kontakter du kan ta dig vidare. Vi vill se ditt riktiga intresse och engagemang så vi kan hjälpa dig framåt med det vi kan och vårt nätverk.

skicka ditt CV/personligt brev till info@integrationinsweden.se

vilka vi jobbar med

Det spelar ingen roll var du kommer ifrån, var du växte upp, vad du pratar för språk, vad du har för utbildning eller erfarenhet. Vi hjälper främst människor som är drivande och engagerade, vill göra en skillnad i samhället och med människor de träffar eller med deras talanger.

Du har en talang som du vet vad det är. Du kan ha också studerat, har erfarenhet och kan visa vad du kan. Du är pålitlig och arbetsam. Detta gäller även om du inte har fått någon validering eller betyg från Sverige. Vi det är bra om du har inom vissa yrken där det finns krav i Sverige. Men i andra fall behöver man inte. Det är ett plus om du har någon utbildning från Sverige och kan prata svenska flytande.

Yrken vi letar mest just nu:

IT, vårdpersonal (sjuksköterskor, läkare, undersköterskor)

Representerar du ett företag som vill rekrytera personal eller investera i personlig utveckling?

Titta här istället